full production

The shows do go on!


We zijn er trots op te melden dat TST Productions samen met Eurofins Clinical Diagnostics, hét coronalaboratorium van Nederland, de eerste exclusieve VIP / artiesten testlocatie in Nederland opgezet heeft. Speciaal afgestemd op de creatieve sector en gericht op iedereen die graag weer aan het werk wil. TV/media producenten, show en musical producties, concerten en evenementen organisaties, iedereen wil weer veilig aan de slag. Met deze in-house test locatie bieden we een one-stop shopping model en zijn jullie ervan verzekerd dat er voor, tijdens en na elke productie veilig en zonder zorgen gewerkt kan worden.

Afspraken worden discreet en in-house ingepland. De sneltest wordt in combinatie met de PCR test aangeboden. Beide testen worden in 1 afname tegelijkertijd gedaan. De uitslag van de sneltest ontvang je binnen 15 minuten, later op de dag volgt de uitslag van de PCR test. Dit is een extra verificatie zodat je er zeker van bent dat iedereen corona vrij aan het werk is. Oftewel… Iedereen op een vertrouwde locatie gezond met elkaar aan het werk, en doen waar we het meest van houden… mooie producties maken!

Over Eurofins Clinical Diagnostics


Eurofins Clinical Diagnostics is een ISO-geaccrediteerd laboratorium en voldoet aan alle kwaliteitseisen van het RIVM. Eurofins staat voor hoogstaande kwaliteit en innovatie, is wereldwijd marktleider met meer dan 800 labs, aanwezig in 41 landen en heeft meer dan 50.000 highly qualified medewerkers. Ze werken volgens de zogenaamde ‘golden standard’. Eurofins is de nummer 1 leverancier in de top sport industrie en nemen duizenden testen af voor onder andere de KNVB, Formule 1, de Nederlandse Schaatsbond en het NK Wielrennen. Ook voor de B2B markt werkt Eurofins met een maatwerk concept, "Safer @ Work, testing for life". Organisaties die op maat aangeleverd krijgen wat je nodig hebt om ook daar veilig en gezond aan het werk te blijven. Luchtvaart maatschappijen als de Emirates en TUI werken graag met Eurofins. Eurofins is 24/7 bereikbaar voor spoed boekingen of test gerelateerde vragen, en het team staat altijd paraat om vragen te beantwoorden.
Naast de huidige testing for life kits, is Eurofins altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen hun vakgebied. Of je lokaal, nationaal of internationaal wil testen, Eurofins levert en houdt de wereld in beweging.

Customer Journey

Testen

Rehearsals

Showtime

Aftershow

Hoe werkt het?Boekingen kun je doen via

info@tstproductions.nl

of neem contact op met ons service nummer

+31 6 4211 2513


Bekijk hier ons laboratorium!