DANCE 2 PERFORM

SCHOOL OF ARTS

Vision & Mission


Het wemelt van de talentvolle dansers die hun sporen in de dans industrie inmiddels verdiend hebben. Maar... Elk jaar komen er ook onervaren talenten bij die niet precies weten hoe ze een succesvolle carrière als professioneel danser kunnen opbouwen.

Talent wordt gewaardeerd en gekoesterd, maar moet ook ontwikkeld worden en hiermee gaat DANCE 2 PERFORM je graag helpen

We hebben een uniek concept gecreerd waarbij we je graag helpen om die gewilde professional te worden die wel geboekt wordt in de dans en entertainment industrie.

TST Dance Productions heeft de krachten gebundeld met Nederland s bekendste top choreograaf en creative director Gerald van Windt, de onbetwiste nummer 1 op het gebied van coaching en begeleiding van talentvolle dansers.

Hij werkt al jaren in de absolute top van de professionele dans en televisie industrie, en weet als geen ander hoe het is om een succesvolle carriere neer te zetten.

We scouten actief naar TOP -talent bij zowel solo dansers als dansgroepen.

Uiteraard worden hier alleen de aller grootste talenten voor benaderd.

Dit doen we op basis van:

  • personal invites
  • audities
  • exclusieve workshops

Met elk thema ontwikkel je jezelf niet alleen als danser, maar leer je ook om op het veeleisende niveau van een professionele entertainer te presteren.

Na succesvolle afronding van elke workshop kiezen we één of meerdere danser (s) uit die zich in die tijd het beste ontwikkeld heeft.

Die danser krijgt éénmalig die felbegeerde plek in een show of (tv)productie. Wie weet wordt je zo goed dat je zelfs vaker geboekt wordt, en bieden we je hiermee de kans om nog veel meer shows te doen bij gebleken succes

Dance2Perform Teens


“Sinds een aantal jaar hebben we ook een Dance2Perform Teens editie voor de professionele markt opgezet. De ambassadrice voor dit tieners talent camp is Ingrid Jansen, danseres, choreografe, fashionvlogger, en tv presentatrice. Talentvolle tieners tussen de 12 en 17 jaar worden net als de volwassenen klaargestoomd voor het commerciele werkveld, en kunnen tijdens deze edities ook al meedraaien bij sommige producties.

Naast ambassadeur Gerald van Windt werken ook de volgende top choreografen en stage coaches mee aan dit unieke programma:

  • Natasja Lammers
  • Isabelle Beernaert
  • Roy Julen
  • Laurent Flament
  • En per editie een aantal special guests

Wil je weten of je in aanmerking kan komen voor DANCE 2 PERFORM, the school of arts?

Binnenkort volgt er meer info, dus meld je bij ons aan, blijf ons volgen en hou Facebook in de gaten!

DANCE 2 PERFORM, the school of arts?

Meld je bij ons aan, blijf ons volgen en hou Facebook in de gaten!

Dance2Perform auditions
Dance2Perform auditions
Dance2Perform auditions

"A journey of a thousand miles
begins with a single step"