full production
tst productions

TST Productions is een full serviceshowproductie en boekingskantoor. We richten ons op de dynamische wereld van de (tv)media/event, commercial shoots en de fashion industrie.

TST staat voor Total Stage Technics. Hiermee staan we al jaren garant voor een excellente uitvoering van uw productie, show of event.

In de afgelopen 10 jaar hebben we sterke samenwerkingsverbanden opgebouwd met triple A merken in binnen en buitenland. Klanten die hoge eisen stellen aan het presenteren van hun shows, collecties en producties weten ons inmiddels te vinden. We zijn er trots op dat ze ons vertrouwen met hun merken en showproducties.

Het belangrijkste is dat we bij elke nieuwe productie altijd flexibel schakelen op topniveau. Vanaf de eerste meeting over een creatief concept, tot en met de uitvoering van het volledige stagemanagement denken we graag met u mee.

Zoekt u alleen ondersteuning in de vorm van het casten van modellen of dansers voor de branding van uw producten? Dat kan uiteraard ook! Maatwerk is ons handelsmerk, en elke productie vraagt om een andere aanpak.

Voor onze visuele ondersteuning bij grotere producties werken we graag samen met Vision Impossible. Zij zijn een audiovisual productiekantoor, gespecialiseerd in het maken van complexe producties voor diverse klanten. Denk niet alleen aan reguliere showproducties, maar ook award shows, dance en business events behoren tot hun clientèle.

other services

Fashion (tv) commercials / lookbooks

In de afgelopen jaren zien we een sterk stijgende lijn in aanvragen voor professionele dansers die ingezet kunnen worden bij commercials en lookbooks. Zoekt u als klant een dynamische invulling in de verkoop van uw product of dienst? Onze dansers hebben ervaring in (tv) commercials-lookbooks voor diverse fashion, retail en sport merken. Voor elk product is een goede look te vinden!

casting van dansers

Casting van dansers & modellen

We casten het hele jaar bekende maar ook minder bekende en minstens zo talentvolle dansers voor diverse grote shows en producties. Overal waar talent is, scouten we! Dit doen we al ruim 5 jaar, met veel plezier, bijna 365 dagen per jaar, 24/7 a day. Hierdoor hebben we een divers palet aan keuze. Kijkt u gerust eens onder dansers/modellen om een idee te krijgen van de dansers waar we mee werken.

Daarnaast verzorgen we steeds vaker castings en audities op maat, met name voor klanten die zelf actief betrokken willen zijn bij het boeken van hun modellen en dansers.

Push it events

Aangezien dans hand in hand gaat met een goede gezondheid, een uplifting spirit en een grote dosis lef & humor, hebben we ook voor het bedrijfsleven en de zakelijke dienstverlening een project op maat ontwikkeld! Met onze dynamische en interactieve Push it events geven we met veel plezier management motivational sessies waarbij het thema Teambuilding en Samenwerken centraal staat.

Meer weten? Check Push it Events voor meer informatie.

Talent academy - Dance2Perform

Dit platform wordt HET concept van de toekomst voor dansers die van hun hobby hun werk willen maken. Er zijn ontzettend veel goede talentvolle dansers die erg graag als volwaardig professional aan de slag willen maar niet precies weten hoe. Wij kunnen je hierbij helpen!

Meer weten? Check Dance 2 Perform voor meer informatie

choreografie

Casting van choreografen

In de afgelopen jaren hebben we met bijna elke top choreograaf in Nederland en een groot aantal bekende choreografen in Europa gewerkt. Elke choreograaf heeft vaak zijn / haar eigen unieke stijl. We bepalen graag samen met u welke choreograaf het beste bij u past, zodat deze choreograaf uw concept het beste kan vertalen naar een spetterende show. Maatwerk en creativiteit gaat hand in hand en hierdoor krijgt u bij elke productie of show een uniek eind resultaat waar u zeker tevreden over bent!

TST STUDIOS

TST heeft haar diensten uitgebreid met onze eigen locatie, TST STUDIOS. We beschikken over 468 m2 aan ruimte, met 2 kantoren en 2 studio’s waar u zich helemaal thuis zult voelen. Service en comfort staan altijd voorop! U kunt onze ruimtes huren voor repetities, producties, workshops, lessen of castings. Ons team staat graag voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden.

Meer weten? Check TST STUDIOS voor meer informatie.

“A journey of a thousand miles
begins with a single step”

  • rtl nederland
  • talpa
  • blue circle
  • sbs
  • bnn
  • chasin
Een selectie van onze klanten